rullestol

Du kan sagtens tage en uddannelse på trods af et handicap

I dag findes der masser af smarte, intelligente og funktionelle hjælpemidler, som gør det muligt for mange mennesker med handicaps at deltage på lige fod i uddannelsessystemet. Der er hjælpemidler, som hjælper mennesker med fysiske handicaps, og der er læsepakker, som hjælper ordblinde studerende. Har du en hørenedsættelse, kan du med det rette høreapparat deltage i undervisningen og få maksimalt udbytte.

Vælg Phonak, når du vil have den bedste lydkvalitet

Som studerende bruger du din hørelse i mange forskellige sammenhænge både i undervisningen og i det sociale liv. Til forelæsninger er det afgørende, at du kan høre optimalt, så du får fuldt udbytte. Til gruppearbejde har det stor betydning, at du har et høreapparat, som sørger for at filtrere støj fra i omgivelserne. Når det kommer til de sociale aspekter ved uddannelseslivet, er det vigtigt, at du kan deltage i fester og sammenkomster med mange mennesker.

Med et Phonak høreapparat kan du føre samtaler, selvom der er støj i dine omgivelser.

Der er flere grunde til, at du skal vælge produkt fra Phonak:

  • Du får høreapparat med nyeste teknologi
  • Du får mange muligheder for at vælge betydningsfuldt tilbehør
  • Dine produkter er skabt på baggrund af mere end 70 års erfaring hos kvalitetsproducenten.

Den verdenskendte producent leverer høreapparater til mere end 100 lande og er kendt for at være førende, når det kommer til at udvikle produkter med den nyeste teknologi.

Som studerende kan det være en hjælp at gøre brug af det tilbehør, som Phonak tilbyder. Det kan optimere lydkvaliteten, når du befinder dig i forskellige situationer.

Få tilbehør, som passer til dit studieliv

Det er ikke kun på grund af høreapparatet, at du skal vælge produkt fra én af de mest anerkendte producenter i verden. Det er også på grund af de muligheder, du får for at vælge tilbehør, som kan passe til din livsstil og dine personlige behov.

Det er vigtigt, at du skaber de bedste betingelser for at høre optimalt. Der er forskel på, om du ser TV, eller om du befinder dig i et stort lokale med mange mennesker. Som studerende er det vigtigt, at du kan høre din underviser. Til større forelæsninger kan det være brugbart at vælge en mikrofon, som kan fungere sammen med dit høreapparat. Mikrofonen kan placeres tæt ved den person, som du ønsker at høre. Den virker både i omgivelser med støj og på lang afstand.

Derfor har et kvalitetshøreapparat stor betydning

Der findes mange former for handicaps. Mens nogle er synlige, er andre ikke til at se. Har du en hørenedsættelse, kan du med høreapparat i bedste kvalitet og smart design undgå, at andre lægger mærke til dit handicap. Og når du gør brug af det mest funktionelle tilbehør på markedet, vil dit hørehandicap så godt som ingen betydning få.

Du kommer til at høre på lige fod som dine medstuderende, og du får samme udbytte af undervisningen som resten af din klasse. Med et Phonak høreapparat kan du tage den uddannelse, du drømmer om.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *