spillet sims 3

Spil Sims 3 med dine folkeskolekammerater

Skab dit drømmeunivers med Sims 3. Med spillet har du mulighed for at udfolde din kreativitet sammen med alle dine folkeskolekammerater. I kan sammen bygge jeres absolutte drømmehus ned til allermindste indretningsdetalje og skabe et spændende byliv. Lav jeres simmere og hele deres familie lige præcis, som I vil have dem. Vælg deres interesser og relationer og udlev jeres drømmeliv. Vælg mellem alt lige fra din simmers indre værdier og interesser til deres udseende og valg af frisure og tøj. Indret derefter din simmers bolig og skab dermed både dit og din simmers drømmebolig. Med Sims 3 grundpakke og derefter udvalg af de mange tillægspakker kan du og dine folkeskolekammerater bruge timevis foran computeren og skabe jeres sims-univers

Skab eventyrlige muligheder med udvidelsespakker

Der findes et hav af forskellige, sjove udvidelsespakker til Sims 3. Du kan blandt andet rejse til forskellige steder i verdenen og lade din simmer udforske forskellige lande og få en masse sjove oplevelser. Er du helt vild med dyr, kan du med dyre-udvidelsespakken give din simmer en bedste ven i form af et kæledyr. Du kan give din simmer alt fra en trofast hundeven eller en hest, som skal der skal bruges tid på til at træne med. Derudover kan du med sjove udvidelsespakker gennemgå de forskellige årstider og udvikle byliv med fede natklubber og cool shopping steder. Det er også muligt at få skabt et overnaturligt univers med magiske oplevelser og skabninger såsom hekse, varulve eller feer. Du kan sågar forvandle din simmer til en vaskeægte varulv.

Drømmer du om en karriere indenfor sport eller som astronaut, kan du også det. Du kan nemlig skabe din drømmekarriere for din simmer og samtidig udvikle deres kompetencer og interesser. Inden karrierelivet kan du give dem en uddannelse og en spændende studieperiode. Med Sims 3 er det altså kun din fantasi, som sætter grænserne for, hvordan du vil leve din simmers liv.

Slip fantasien løs i Sims 3 verdenen og skab et spændende univers

Kort sagt skal du bare have grundpakken og så er du allerede godt i gang. Derefter kan du, alt efter hvad dine interesser indebærer, vælge blandt de mange udvidelsespakker og skabe forskellige spændende universer. Du kan også bare vælge at gå all-in med udvidelsespakkerne og dermed opfylde alle dine drømme. Skab en familie med masser af relationer og følg din simmer gennem alle livets steps helt fra baby og tumling til barn og teenager og til voksenlivets mange udfordringer. Du skal få økonomien til at løbe rundt, mens du samtidig skal opfylde din simmers helt store drømme og styrke deres relationer til venner og familie. Samtidig kan du altså skabe din absolutte drømmeverden og prøve en masse sjove ting af. Heriblandt naturlivet, karrierelivet eller festlivet. Med Sims 3 spillet vil du med garanti ikke blive skuffet. Der er langt i kakkelovnen til mange timers underholdning, hvor det kun er din fantasi, som sætter grænserne for, hvad din simmer skal opleve. Dyk ned i udvalget og find de helt rette udvidelsespakker for dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *