bliv klar til sidste skoledag

Bliv inspireret til sidste skoledags udklædning

Det er en stor dag når man har sidste skoledag, og det er noget der skal fejres med maner. For at gøre sidste skoledag til en ekstra festlig dag, bliver det ekstra sjovt, hvis man finder et sjovt og festligt kostume. Der er er masser traditioner forbundet med sidste skoledag, og man må sige at en god udklædning er r prikken over i’et.

Masser af sjov sidste skoledag

Der er en masse sjove og hyggelige traditioner forbundet med sidste skoledag. Man mødes til morgenmad, før man skal skyde den sidste skoledag i gang. Her kan man se hinandens skøre og kreative udklædninger, og man kan gøre sig klar til at komme hen på skolen. Nogle gør ekstra meget ud af udklædningen, og koordinerer så de passer sammen i et tema. Det kan f.eks. være et tema som det vilde vesten, og så dukker alle i klassen op udklædt i det tema.

Nemme udklædninger

Der er masser af nemmer måder man kan lave en sjov, underholdende og nem udklædning. Man skal bare være lidt fantasifuld, og på den måde kan man komme på masser og spændende ideer til udklædning. Man kan på den måde gå på nettet og finde skøre udklædninger, eller måske spørge sine forældre, hvad de var klædt ud som, da de havde deres sidste skoledag. Derudover skal man huske, at det dette er en sjov dag, hvor man kaster karameller og slik, og har en masse sjov.

Brug ansigtsmaling

At bruge ansigtsmaling, er en meget nem, billig og kreativ måde at lave udklædning på. På den måde kan man sminkes til lige det man vil. Man kan på den måde, blive sminket hurtigt og nemt, fra lige fra en vampyr til en prinsesse. På den måde kan man hurtigt og nemt finde på en kreativ spændende løsning, der gør dagen til en superfed oplevelse, i det rette kostume.

Lav sjov med de gamle papkasser

Hvi man har papkasser liggende, er der masser af muligheder for at lave sjove og underholdende udklædninger. Man kan således hurtigt lave udklædninger der ligner en robot, en slikautomat, eller noget helt tredje. På nettet, er der er også masser af inspiration at hente, når man skal transformere gamle papkasser, til en vaskemaskine eller en robot.

Køb en superlækker udklædning

Man kan naturligvis lave masser af kreative og spændende udklædninger selv, hvis man ikke har energien til det, til den sidste skoledag. På den måde kan man finde masser af vilde udklædninger. Du kan her Se 20 kostumer til sidste skoledag her. Her er masser af inspiration at hente. Her kan du blandt andet vælge et skørt Banan Kostume, hvor du ligner en stor banan. Du kan også vælge at klæde dig ud som en sej militærmand, med seje støvler, patronhylster og en grøn undertrøje. Derudover kan du også finde et underholdende abekostume, hvor du ligner en stor abekat over hele kroppen, såvel som hovedet. Du kan også finde et super sejt politimandkostume, eller hvis du er i et skørt humør, kan du og dine venners klæde sig ud som pingviner.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *