Unge studerende har blå tasker på

Selv studerende kan få råd til tøj og smykker

Det kan virke overskueligt at få råd til det hele som studerende. Der er både en husleje, mobilregning, der er udgifter allevegne, når man først for set sig om.

Derudover skal du jo også have tøj på kroppen, og et smykke eller to ville også være meget lækkert. Det kan vel ikke være nødvendigt, at du ikke kan se godt ud, bare fordi du er på SU.

Nej, der kan altid skrabes sammen, spares op et eller andet, så du kan finde dig et lækkert smykke. Det kan være mange forskellige faktorer, der spiller ind.

Find billige, men gode smykker

Det første punkt, du kunne overveje, er selvfølgelig at købe billige smykker. Og det betyder på ingen måde, at de er dårligere eller grimmere, men bare at det er billigere.

Mange lækre og flotte smykker koster ikke alverden. Producenterne ved godt, at nogle af deres kunder er studerende, og derfor ikke har en masse penge, de kan spendere.

Derfor finder du mange smukke og stilrigtige smykker, hvis du bare kigger ordentligt efter. De er over det hele, hvis du gider åbne øjnene.

Hvis du går og tænker, der ikke er smykker til din prisgruppe, men slet ikke har været inde og tjekke priserne ud. Så skal du til at komme i gang. Smykker er ikke nødvendigvis dyre.

Du kan sagtens finde råd til smykker som studerende, når prisen er fornuftig.

Tænk over, hvordan du bruger dine penge

Er der dog bare ét smykke, et helt vild lækkert armbånd eller halskæde, du bare må eje. Men prisen er langt over, hvad du normalt vil give? Til det er der endnu et råd.

Spar op! Lad være med at give op, bare fordi det virker uoverskueligt. Læg nogle penge til side hver måned. Der er selvfølgelig grænser for, hvor meget du kan spare op. Altså får du ikke et smykke til mange tusinde kroner, du skal også være realistisk.

Et smykke kan også være en investering, så virker det også mindre dyrt. Smykket kan falde eller stige i værdi. Hvis du er heldig, kan du tjene penge på at have et lækkert smykke som studerende.

Har du drømmen om et dyrere og flot smykke, så overvej, hvor du kan spare og kom i gang. Der er altid penge af spare, ingen studerende er så skidt stillet.

Ha’ råd til det hele

Herfra er det så dit valg. Vil du have råd byture, cafebesøg, tøj og smykker på en gang? I det tilfælde er det nok ikke de billige smykker, du skal overveje. Der kan ikke være råd til det hele som studerende.

Er du derimod målsat og ved, at der er smykke, du bare må eje. Enten fordi, du ved, det ville se fantastisk ud på dig. Eller måske det ville se fantastisk ud til en helt speciel person.

Så bliver du nødt til at overveje, hvad kan jeg undvære. Hvor ligger der penge, jeg kan omfordele. Det er muligt for enhver at eje minimum et lækkert smykke.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *