Dj sætter musik på til fest

Lej DJ og Sæt gang i studenterfesten

Studenterugen er måske den mest festlige periode i hele dit liv. Tænk over det. Du og dine gymnasiekammerater har set frem til den i tre år, måske endda længere tid. Endelig kan I ånde lettet op og med et brag af en festuge markere, at I har gennemført gymnasiet og alt det slid og hårde arbejde, der hører med dertil. Det er en fantastisk tid, mest af alt fordi det ikke bare er én person, der bliver fejret, som ved fødselsdage eller jubilæer. Nej, alle fejrer hinanden. For alle har gennemført sammen. Du kommer højst sandsynligt aldrig til at prøve noget lignende. Derfor bør man aldrig gå ned på kvalitet, når det gælder fejring af studenter gilder. En god idé er derfor at leje en professionel DJ. Så sikrer du dig, at dit gilde bliver det, som folk kommer til at snakke om de næste mange år. Hvis du vil vide mere om dette, så læs med herunder.

Hvorfor overhovedet leje en DJ?

Du tænker måske, at det at leje en DJ er unødvendigt. Kan man ikke bare sætte en playliste på? Jo, det kunne du måske, men det ville aldrig komme i nærheden af den effekt en professionel DJ har på en fest. En DJ trykker nemlig ikke bare ”afspil” på et anlæg, men skaber derimod en helt særlig feststemning, som man ikke kan opnå på andre måder. Det er i sig selv en langt sværere opgave, at udvælge musiknumre, der falder i alles smag, end man lige skulle tro. Musikken skal altid tilpasses til den atmosfære, der er på dansegulvet lige nu og her. Derfor kan en automatiskkørende playliste faktisk være med til at dræbe stemningen. En playliste tager nemlig ikke højde, for de signaler, der udsendes fra dansegulvet.

Lej DJ og få dine gæster ud på dansegulvet

De bedste fester er dem, hvor gæsterne fylder dansegulvet op og svinger hofterne til langt ud på natten. Desværre er det ikke altid lige let, at lokke folk op fra deres sæder. Det er især tomt, hvis der i forvejen er tomt. Hvis du lejer en DJ til din fest, behøver du ikke bekymre dig om dette problem. En DJ fungerer nemlig som en magnet, som tiltrækker gæster ud på gulvet. Og de bliver derude. En af de vigtigste opgaver for diskjockeyen er, at skifte til det rigtige nummer på det helt rigtige tidspunkt uden at stemningen daler. Dette kræver, at overgangene mellem numrene er timet helt perfekt. Snak med din DJ og find ud af, hvilke numre du vil have med på setlisten.

Lej en DJ og alle dine venner vil vælge dit studentergilde.

Studenterugen er proppet med fester, og der er kun en enkelt uge til at feste. Du kan umuligt nå at komme til dem alle sammen. Derfor skal du udvælge dine fester med omhu. Vigtigere endnu bør du sikre dig, at dine kammerater vælger netop din fest over de andres. En rigtig god måde at sikre sig dette, er ved at lej dj. På den måde skiller dit studentergilde sig ud fra mængden, og folk ved, at det bliver en rigtig fest!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *