Person lærer at handle med aktier

Lær at handle med aktier og tjen penge online

Ønsker du at lære at handle med aktier og tjene penge samtidig med at du også har det sjovt, så er internettet om sendt fra himlen. Udover at det er en guldgruppe af informationer, så er det i dag også nemt og billigt at handle med aktier online. Der findes i dag en masse online handelsplatforme, hvor det er muligt at handle med aktier. Vær dog opmærksom på, hvor legitime de er og om der er skjulte omkostninger.

Tjen penge online

Aktiehandel er et af de steder hvor det er muligt at tjene penge online. Der findes i dag mange handelsplatforme, hvor man efter få min. kan oprette en profil og komme i gang med at handle. Det kræver heller ikke den helt store startkapital.

Inden du starter med at handle med aktier, er det dog en god ide at bruge tid på at lære hvordan. Især for at undgå de klassiske begynderfejl.

Klassiske begynderfejl, når man starter med at handle med aktier

En af de klassiske begynderfejl er at man ikke har lagt en langsigtet strategi og køber og sælger sine aktier for hurtigt. Hver gang man køber eller sælger betaler man penge til handelsplatformen og det kan hurtigt løbe op i flere tusinde kroner om året.

Det er især mænd, der begår den fejl at falde for det, sus det kan give at købe og sælge og samtidig lade sig styre af sin mavefornemmelse.

En anden klassisk begynderfejl er, som lige nævnt at lade sig styre af sin mavefornemmelse. Som nybegynder og som aktiehandler på hobbyplan vil den information du baser dine handler på være gamle nyheder. Nyheder de professionelle og erfarne har haft adgang til i timevis og måske endda dage og derfor har kunne drage nytte af langt hurtigere end dig.

Tips til en begynder, som vil tjene penge online

Start med at lægge en langsigtet plan og med langsigtet menes der 10-20 år. Derefter skal du investere bredt og i kendte store danske virksomheder. Ved at gøre det mindsker du risikoen betragteligt og du følger markedet. Over tid vil markedsværdien stige og du vil tjene penge. De sidste 10 år har den strategi givet et afkast på omkring 8 %.

Invester kun penge du har råd til at miste eller som du ved du ikke skal bruge de næste mange år. Selvfølgelig kan aktierne som regel nemt sælges igen, men der er en risiko for at du ikke tjener penge eller måske endda taber på din investering.

Online aktiehandel

I dag er det ikke nødvendigt at handle via banken, som kan være temmelig dyr med deres gebyrer. I stedet er det muligt via online handelsplatforme som f.eks. Nordnet.dk som er den største i Norden. Det er ofte nemt at oprette en profil og det kræver ikke det store i startkapital. For få tusinde kr. kan du komme i gang med at Tjen penge online. Husk at der kræves større gebyrer hvis du ønsker at handle med udenlandske aktier som f.eks. de amerikanske.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *