studenterfest

Sådan arrangerer du den vildeste studenterfest

At blive student er en stor ting. Du fejre at du er blevet færdig med at bruge 2-3 år på skolebænken, og for alle studenter er det noget af et adrenalin rus at træde ud fra den sidste eksamen og se hele familien vente på dig med huen klar.

Det fejres både på dagen man får hue på, til dimissionen og til studenterkørsel, men det er nu alligevel ikke helt fejring nok. For til både dimissionen og studenterkørslen er det hele klassen der fejres. Det er ikke din fest.

Din fest kommer når studentergilderne skydes i gang, og ofte er måneden efter man har fået hue på fyldt med druk og fejring og glade dage, og det er sjældent en måned man rigtig kan huske.

Er du ved at planlægge din studenterfest er det derfor ingen overraskelse hvis du allerede glæder dig eller ryster af nervøsitet. For med så mange studentergilder lige op af hinanden, så vil du jo alligevel gerne have at din ikke bliver tabt i mængden. At din er den bedste.

Og der er helt sikkert nogle metoder til hvordan du kan gøre din studenterfest uforglemmelig.

Lej bartender i København, og slyng drinks over disken professionelt

Med en bartender bag baren og uddelegering af arbejdsopgaverne, har du mere frihed til at slå dig løs på dansegulvet. Når du er vært til en fest kan det godt føles som om du har et stort ansvar. Hvis nogen får det dårligt kommer de højst sandsynligt til dig, og det samme hvis der er nogen der mangler noget eller der er noget de ikke kan finde.

Med en bartender slipper du i det mindste for at stå bag baren. Og udover dette kan du med en pakkeløsning få drinks med i købet og være sikker på de er lavet professionelt. Ikke mere fordrukken ophældning af alt for meget vodka og alkohol der spilder udover det hele.

Nu får du perfekt ophældt alkohol, drinks der smager lækkert og en bartender der slynger drinksene over disken med charme og selvtillid. Lej bartender i København, hvis du vil være sikker på at have en vild fest.

Lej et lokale – undgå at gøre det i hjemmet

Hvis du ikke invitere så mange mennesker eller har en meget stor baghave, så kan det godt lade sig gøre i hjemmet. Men regner du med at invitere over 100 gæster og at festen skal gå vildt for sig, så er det meget smartere at holde den i et lejet lokale.

Igen slipper du for noget af det ansvar der følger med at være vært. Du skal ikke hele tiden løbe rundt og passe på at nogle af dine fordrukne kammerater ødelægger noget i dit hjem. Dette er nok især relaterbart for de unge der bor hjemme. For hvis noget går i stykker, er det ikke sikkert man overhovedet får lov til at holde fest igen.

Denne risiko for at noget går i stykker eksistere selvfølgelig også hvis man holder sin studenterfest i et lejet lokale. Men der står dog ikke personlige nipsting og andre smågenstande over det hele. Det er ofte et mere bart rum med mindre risiko for at noget kan væltes.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *