Person studerer med papir

Hvorfor er det vigtigt med en studieforsikring?

De fleste studerende lever med et skrabet budget, hvor menuen flere gange ugentligt står på spaghetti med ketchup eller havregryn med mælk. Af samme årsag sker det ofte, at en studieforsikring ikke ligger øverst på den studerendes prioritetsliste. Alligevel ved de fleste studerende godt, hvor vigtigt det er med en god studieforsikring, hvis uheldet alligevel er ude. Mange forsikringsselskaber vælger derfor at tilbyde en særlig studieforsikring, som de fleste har råd til.

Det dækker din studieforsikring

En studieforsikring er ofte tilpasset dig, som bor til leje. Der er i denne form for forsikring taget højde for, at du ikke har de samme behov, som en fuldtidsarbejdende eller et familiemedlem i en større samboende familie. Du får derfor et håndplukket udvalg af dækninger, som hjælper dig i pludselig opstået situationer, hvor du måske ellers ikke ville have råd til at købe en ny cykel eller udskifte alt dit indbo efter en brand.

En studieforsikring giver dig en tryg tilværelse, hvor du ikke skal bekymre dig om, hvordan du får råd til erstatte din stjålne cykel eller din forsvundne bagage i lufthavnen. Du kan nemt finde en studieforsikring, som indeholder netop de mest basale dækninger. Og du kan ofte tilmelde dig en pakkeløsning med både indbo- og ulykkesforsikring, og mulighed for tilkøb af ekstradækninger, som passer til dig og din livsstil.

Det kan også ske for dig

De fleste kender nogen, som kender nogen, der har haft brand i køkkenet eller måske været udsat for en alvorlig ulykke, som kræver psykologisk krisehjælp. Den slags, pludseligt opståede situationer, kan også ske for dig. Ulykken rammer, når vi mindst venter det. Derfor er det både fornuftigt og ansvarligt at sikre sig, at der er styr på detaljerne, hvis en lignende situation opstår for dig. Med den rigtige studieforsikring kan du nemt og hurtigt få den nødvendige hjælp, du skal bruge.

Hvad bør du overveje

Du bør ikke tage den første og den bedste studieforsikring, fordi den lyder billig. Undersøg, hvad den præcis indeholder, og om den dækker dine behov. Nyder du at bruge dine ferie på rejser til udlandet, så er det en god idé at vælge en forsikring, som også dækker, når din bagage ikke dukker op på det rullende bånd i Sydneys lufthavn. Rejser du sjældent men taber ofte din telefon? Så bør du måske overveje, om din dækning indeholder en elektronikforsikring. Som studerende tyr du måske ofte til det billigere transportmiddel – cyklen. På samme måde bør du undersøge, om din forsikring dækker, hvis din cykel bliver stjålet.

Tilmeld dig allerede i dag

Tag, allerede i dag, et kig på de forskellige pakkeløsninger, som er tilpasset dig, som er studerende, ung og udeboende. En studieforsikring er skræddersyet til at tage hensyn til dig, som har et ønske om at være ansvarligt forsikret, selvom du befinder dig i en periode i dit liv, hvor du har en lav indkomst. Når du er tilmeldt en billig studieforsikring, behøver du ikke længere spekulere på uforudsete udgifter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *