Person har kaffekop med på farten

Spar penge ved at tage kaffen med i skole hjemmefra

Som studerende kender du sikkert til de økonomiske udfordringer, der kan opstå, når man er på SU. Mange unge lever på et stramt budget, hvor husleje, mad og studiebøger er de helt store og primære udgifter. Disse udgifter bliver for det meste dækket af SU’en – og hvis man ikke har et studiejob, er der ikke mange penge tilbage til forbrug. Det sker ofte, at man falder i fælden og bruger penge på for eksempel mad og drikke i kantinen eller andre steder.

Mange studerende har et stort forbrug af kaffe – og det er der god grund til. De fleste studerende bruger mange af deres vågne timer på at læse, og derfor skal der kaffe til, for at holde koncentrationen i de mange læsetimer. For at spare penge på kaffe i kantinen, er det en god idé selv at medbringe kaffen hjemmefra. Og det kan du gøre ved at købe et godt termokrus.

Køb et godt termokrus

Du har vel allerede stødt på et termokrus før. Der er sikkert rigtig mange af dine medstuderende, som ejer et termokrus – de ved nemlig, hvor smart det er. Et termokrus er næsten blevet et must-have, når man er på farten. Termokruset holder væskens temperatur i op til flere timer – uanset om det er en kold eller varm væske. Det er super smart, når mange af timerne som studerende foregår på studiet. Du kan med fordel medbringe termokruset til forelæsningerne og undervisningen og være godt forsynet med din drikke undervejs.

Få en god start på dagen

Som studerende er alle timer i døgnet hellige – og det gælder hele tiden om at spare tid. Selv de tidlige timer i døgnet kan være altafgørende for udbyttet og humøret resten af dagen. Med et termokrus undgår du blandt andet de stressede situationer om morgenen, hvor du skynder dig at bunde den brandvarme kaffe. Du kan med fordel tage kaffen med på farten og hermed undgår du at bruge tid om morgenen til at drikke den. Du undgår også at bruge penge på morgenkaffen i kantinen, når du har haft en travl og kaotisk morgen.

Ønsk dig et termokrus i gave og spar penge

Et termokrus er ikke noget, som sprænger budgettet, men hvis du vil spare penge yderligere, kan du med fordel ønske dig et termokrus i gave. Så kan det i hvert fald godt betale sig at få et termokrus. Når du får et termokrus i gave, skal du ikke bekymre dig om andet end at brygge din kaffe. Og de penge du skulle have brugt på et termokrus, kan du enten vælge at spare op eller til forbrug.

En miljøvenlig løsning

Man skulle næsten ikke tro, at kruset har flere fordele, men det har det altså! Udover at du sparer penge, så gør du også dagens gode gerning hver dag, du har dit termokrus med på farten. Et termokrus er langtidsholdbart, og du sparer derved et hav af kaffekopper og plastikflasker i tidens løb.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *