Ny uddannelse? Billig flytning mellem storbyerne

 

Kom du ind på drømmestudiet i København efter bachelorforløbet i Aalborg, og står du derfor overfor en flytning? Uanset hvad årsagen er til din flytning, kan det være meget besværligt at flytte mellem landets storbyer, og ofte kan det ligeledes være en rigtig dyr affære, selvom du ikke har ret mange ting, der skal fragtes. Det har firmaet Boxit sat sig for at ændre på med deres nye tiltag Flyttebox Budget. Her kan du flytte mellem landet store byer, der inkluderer København, Odense, Aalborg, Kolding, Esbjerg, Aarhus, for blot 5495kr inklusiv 14 dages leje af boksen. Med andre ord en god løsning for studerende, hos hvem pengene ikke altid er størst.

flyt

Hvem er Boxit?

Boxit er en virksomhed med hovedsæde i Aalborg, der startede tilbage i 2003. De beskæftiger primært sig med at tilbyde opbevaringsplads i form af eksterne depotrum og containere. Mange både private og erhvervsfolk har et pladsbehov deres egne hjem, eller bygninger ikke kan udfylde, og den plads har Boxit gjort til deres kerneydelse at tilbyde. Derudover hjælper de som nævnt også deres kunder med flytninger via deres containere.

Flytning uden dyre fragtmænd

Studerende skal måske, mere end de fleste, vende hver en krone, og derfor er det vigtigt, at finde en god og billig flytteløsning, når du skal begynde på en uddannelse i en ny by. En billig flytning sørger for, at du får en god start på din nye tilværelse. Med Boxits nye ydelse Flyttebox Budget, får du netop det. Tiltaget er skræddersyet til dem, der flytter fra forholdsvis små lejligheder på ca. 50-60m2, som mange studerende bor i. Dine ting bliver placeret i 16m3 flyttecontainer, som Boxit så sørger for at fragte til den aftalte lokation. Den billigste løsning, når du flytter, får du mellem byer, der er placeret tæt på hinanden. Containeren med dine ting bliver flyttet fra Boxit lagre i de forskellige byer, men betaler du ekstra, kan du få containeren bragt til din adresse.

Opbevar dine ejendele til lejligheden er ledig

Det sker tit, at timingen mellem udflyttetidspunktet og indflytningen kikser – især for studerende. Det kan være svært, at få planlægningen til at hænge sammen, og mange vælger derfor at flytte hjem til sine forældre et par uger, men her er der ikke altid plads til de ekstra ejendele. Derfor er det en rigtig god løsning at leje en container under ventetiden, så dine ting er sikre og velopbevarede. Når du bestiller Flyttebox Budget, har du containeren i 14 dage, men er det ikke nok, er det muligt og billigt at leje den i en længere periode. Containere kan stå på en adresse, som du bestemmer, eller du kan lade Boxit opbevare den hos dem.  Dette er en ny og smart og billig måde at flytte på, der er fleksibel, så du kan få en løsning, der passer præcis til dine behov.

 

Pak dit liv sammen med flyttetilbehør

Når du går i gang med en flytning, handler det om at pakke dine ejendele så smart og praktisk ned som muligt, så flytningen bliver lettere. Hos Boxit finder du en lang række af forskellige former for flyttetilbehør, der har til formål hjælpe dig under din flytning. Her kan du eksempelvis købe flyttekasser i for mange forskellige størrelser og til forskellige formål, hvor nogle er beregnede til garderoben og andre til glas og kopper. Derudover kommer mange til selv at ødelægge deres ejendele ved at pakke dem dårligt ned eller ved for hårdhændet behandling. Derfor er det altid en god ide at anskaffe sig nogle beskyttelseselementer som bølgepap og bobleplast, der effektivt beskytter eksempelvis din fladskærm. Derudover står Boxit også altid klar med råd og vejledning, så dit flytteprojekt kommer til at forløbe så let som muligt.

 

Er din lejlighed over 60m2?

Hvis du har mange ting og dermed ikke kan have dem i en 16m3 container, er der andre tilbud, som du kan benytte dig af.  Eksempelvis tilbyder Boxit løsningen Flyttebox, hvor du får en meget større container, så du kan have hele dit liv derinde. Flyttebox rummer de samme store fordele, som Flyttebox Budget, hvor du har mulighed for at få containeren længe før udflytningsdatoen og beholde den flere uger, efter du er flyttet ind på den nye adresse. På denne måde kan du løbende pakke ned, så det hele ikke bliver så stressende, når dagen for flytningen kommer. Samtidigt er det også skønt, at du slipper for at skulle pakke alt ud med det samme, da det kan være svært at finde tid til det i en travl hverdag. Med andre ord kan du med Boxits løsninger tage det stille og roligt, så flytningen kommer til at forløbe let og gnidningsfrit.

 

Simpel flytteløsning så du kan fokusere på din nye hverdag

Som studerende er der mange nye ting at forhold sig til, når du skifter uddannelse og by. Du skal for det første lære af finde rundt, mens der er mange nye indtryk, som presser sig på. Eksempelvis er der nye studiekammerater, undervisningen med mere at vende sig til, og derfor er det rigtigt skønt ikke at skulle kæmpe med en besværligt flytning. En flytning kan sidde som en mørk sky over dit hoved, og derfor er det svært at begynde den nye tilværelse med det overskud, som man havde håbet på. Derfor er Boxits løsninger rigtigt gode, og derudover er det også en rigtigt billig løsning. De er meget fleksible, så du kan få lavet præcis den aftale, der passer til dig og dit liv.

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *