Medbring et navnestempel på dit udlandssemester

Som studerende kan livet være hårdt. Man må spare og sørge for at pengene fra SU’en kan slå til. På mange uddannelser kræves det, at man giver sig 110% og kan arbejde dag og nat, hverdag som weekend for at nå i mål med diverse projekter, opgaver eller eksamener. Har man mulighed for et semester i udlandet med studiet, bør man klart anvende lejligheden til at tage af sted og dermed få oplevelser og en anden vinkel på studiet og i sidste ende en stærkere tilknytning til studiet.

pexels-photo-68704

Make your mark

I udlandet er der mange andre ting, der gør sig gældende, end de rutiner og opgaver der venter hjemme. Skal man for eksempel til England eller USA, kan det være, at man bliver nødt til at bære uniform eller have en vis grad af anstændighed i sin påklædning for at tilsvare det professionelle look, der ved mange studier hører sig til.

Mange steder er der også såkaldte ”college closets”, hvor man kan opbevare sine ting eller sine bøger. For at sikre en selv overfor tyveri eller glemsel, kan man med fordel medbringe et navnestempel. Med et navnestempel kan man stemple sit navn og adresse ind i sit tøj, der hvor mærket skal sidde, noget der gør, at man kan kontakte den indehavende, hvis tøjet skulle blive væk.

Et godt minde og en sjov gimmick

Ønsker du ikke at mærke dit tøj med en stempling, kan man i stedet bruge navnestemplet som et fint minde fra turen. Stemplet kan bruges over alt, man kan stemple sit navn på sit penalhus, i kasketten, eller i bogen, som man købte, da man var afsted. Stemplet fylder ikke meget, og kan derfor nemt klemmes ned i den store kuffert uden at forhindre én i at have plads til det nødvendige.

I introdagene på campus vil der helt sikkert være nogle events, der opfordrer til kreativitet og fællesskab, og mange steder uddeler man også tshirts o.l. Hvis du ønsker at skille dig ud fra mængden, så sæt stempler på din trøje og gør den sprælsk og original – og hvis du tør, så kan du ”leave a mark” på de andre.

Vær professionel med stempel

Når man kommer hjem igen, kan stemplet også få mere praktisk betydning, da det ganske enkelt kan bruges som almindeligt stempel til at underskrive betydningsfulde papirer, eller til at sætte over underskriften, når man afleverer opgave til eksamen. I den kontekst vil stemplet være med til at vise autoritet, professionalisme og seriøsitet.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *