fest

Mangler du udklædning til sidste skoledag?

Synger skoletiden efterhånden på sidste vers for dig, så er sidste skoledag lige rundt om hjørnet, og i den forbindelse skal du traditionen tro have dig en udklædning. Der er et utal af udklædninger at vælge i mellem, og der er mange udbydere. Derfor kan det godt virke lidt uoverskueligt og overvældende at sætte jagten i gang. Men frygt ej, der er uden tvivl et kostume derude, der passer til dig og de tanker, du har for dagen.

Sådan finder du det rigtige kostume

Når jagten efter det helt rigtige kostume sættes i gang, skal du først og fremmest have noget at gå efter. Der er mange kategorier af udklædninger til sidste skoledag, så det er godt, hvis du har en nogenlunde klar idé om, hvad du søger. Det kan være du søger en sjov udklædning. Så kan du for eksempel klæde dig ud som en tegneseriefigur, et dyr eller en madvare. Måske søger du en udklædning, som vil fremhæve det bedste ved dig, og få dig til at se brandgodt ud på din sidste skoledag. Så kan det være, du skal klæde dig ud som jagerpilot, sportsmand, sygeplejerske eller måske en cheerleader. En mulighed er selvfølgelig også at slå sig sammen med nogle andre fra din skole og finde sammenhængende udklædninger. Måske I har lyst til at klæde jer ud som de populære spilfigurer Mario og Luigi? Eller måske lave et tema, hvor alle klæder sig ud som dyr, karakterer fra en bestemt film eller serie, eller måske har I en fjerde idé til, hvad I som gruppe skal klæde jer ud som. Det er få ting, som man ikke kan finde på nettet nu til dags, så mulighederne er uendelige. Er du helt i vildrede om, hvilken udklædning, du skal vælge til din sidste skoledag, kan du blot klikke dig ind hos diverse udklædningsudbydere på nettet og hente information således.

Det er naturligvis også en rigtig god ide at tænke over, hvilken kvalitet den udklædning, som du ender ud med at vælge, er. Muligvis har du kun behov for det en enkelt dag, men når du skal løbe rundt og kaste karameller og måske også deltage i en vandkamp, er det vigtigt, at din udklædning kan klare mosten.

Kostumerne kan bestilles her.

Sidste skoledag er en dag, du vil huske

Sidste skoledag vil højst sandsynligt blive en dag, der stadig vil stå klart i din hukommelse mange år frem. Det er ikke en dag, hvor du skal gå på kompromis med det, du kunne tænke dig. Heldigvis er udklædning til sidste skoledag som oftest ikke i et højt prisleje, og man kan sagtens finde en rigtig god udklædning til under 200 kr., hvis man blot kigger de rigtige steder. En god kostumeudbyder er Kostume-Pusheren. De har alt fra Find Holger-udklædninger til hotdog-kostumer og cowboy-dragter. Så søger du en god udklædning til sidste skoledag, kan det være du skal tage et smut forbi Kostume-Pusherens hjemmeside.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *