Hvilken taske er den bedste: North Face eller Haglöfs?

 

Dette har længe været et omdiskuteret spørgsmål. Får man den bedste rygsæk, hvis man køber North Face eller Haglöfs? Disse to populære rygsækmærker er ikke til at overse i hverdagens folkemængde.

pexels-photo-65041

Derfor har vi sat os for at svare på følgende: Hedder en bedste taske North Face eller Haglöfs? Ved at undersøge, hvilken taske der er bedst i denne artikel, kan vi på denne måde hjælpe dig med at finde den rette rygsæk.

Inden du går i gang med at lede, bør du overveje følgende…

Er du til vandreture i naturen? Bærer du til daglig rundt på mange ting, når du skal til og fra arbejde eller studie? Eller har du brug for en løberygsæk, der kan give dig nye udfordringer på løbeturene?

Vil man give lidt ekstra penge for en rygsæk af et godt mærke, der lover høj kvalitet? Eller er prisen vigtigere end kvaliteten? Og hvordan skal rygsækken se ud?

At finde den rette rygsæk kan være svært. Først og fremmest skal man afgøre hvilken type rygsæk, man har brug for, inden man går på udkig efter en.

Når du kender rygsæktypen, du leder efter..

… Skal du dernæst afgøre, hvilket mærke du vil gå efter. Her kommer Haglöfs tight og North Face-tasken ind i billedet.

Disse rygsække, som er produceret af de to populære sportsmærker, er som sagt kendt for at lave gode rygsække – rygsække, der kan opfylde mange forskellige behov. Spørgsmålet, der virkelig kan få dig på dybt vand, når du skal vælge rygsæk, er dog stadig:

Skal man vælge en Haglöfs tight eller en North Face-taske?

Du ved, hvad du får, når du køber en Haglöfs tight

Hos Haglöfs tight er kvaliteten det store, gennemgående element for alle taskerne i udvalget. Med omhu er rygpuden nemlig formet således, at den følger ryggens bøjninger, som det her ses ved den klassiske Haglöfs tight.

Den høje kvalitet kommer bl.a. også til udtryk ved de mange muligheder for justeringer af stropperne. Dog fås Haglöfs tight ikke i nær så mange farver og modeller, som North Face-tasken fås i. Her er blot et lille udpluk af de farver og modeller, som North Face-tasken fås i:

Derfor bør man afgøre, om man foretrækker et særegent design eller et mere enkelt af slagsen, inden man vælger mellem North Face-tasken og Haglöfs tight. Med sidstnævnte er du garanteret, at du ved, hvad du får, når du køber denne taske – nemlig en god taske, der kan holde til både hverdagens strabadser og sportslige udfordringer.

 

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *