Gode råd til dig som starter på dit nye studie

I denne artikel får du en række gode råd som du kan bruge i forbindelse med starten på dit nye studie. Som ny-studerende er det altid rart at få nogle råd med på vejen, da det hele godt kan virke lidt uoverskueligt.

 

Har du overvejet en a-kasse?

Det kan være en ganske god ide for dig at melde dig ind i en a-kasse. A-kassen er din økonomiske sikring efter studiet, hvis ikke du kan finde et job. Derudover er det tit og ofte gratis for dig at melde dig ind i en a-kasse som studerende. Derfor er det uden tvivl noget du bør overveje, hvis du gerne vil have en større tryghed, når du er færdig med at studere.

FTF-A er en meget populær a-kasse blandt studerende. Derfor kan du med fordel overveje at melde dig ind i den. Hvis du derimod gerne vil vide mere om andre a-kasser, så finder du en stor guide lige her.

Køb dig en kalender og planlæg dit studie

Dette trick er måske det bedste du kommer til at høre om i dag. Det handler ganske enkelt om at købe en kalender, hvori du kan planlægge dit studie. Jo mere du kan planlægge, jo større ro i hovedet vil du få.

I kalenderen kan du for eksempel skrive dit skema ned. Derudover er det også en god ide at notere vigtige datoer herunder eksamen, studiefest og lignende. Kalenderen giver dig et super overblik over dit studie, hvilket er uhyre vigtigt, hvis du gerne vil undgå stressede situationer.

Find en god studiegruppe

Det er også en super god ide at finde en god studiegruppe. En god studiegruppe bærer præg af mennesker som du kommer godt ud af det med. Den helt store fordel ved at være medlem af en studiegruppe er, at I i fællesskab gør hinanden klogere på tingene, hvilket alt andet lige er en kæmpe fordel, hvis du stræber efter at blive god til dit fag.

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *