Studenter

Find din studentergave online

Vi lever i en travl tid, og det kan være svært at få tid til at tage ud og gå på skattejagt efter den helt rigtige studentergave. Hvis dog bare der var opfundet en måde hvorpå vi kunne finde gaverne uden overhovedet at komme op af sofaen…

Jamen hov! Sådan en metode er jo blevet opfundet! Online shopping her eksisteret ca. ligeså længe som internettet, men det har aldrig været mere populært end det er den dag i dag. Udover at du kan shoppe diverse gadgets, tøjartikler, møbler el.lign. til dig selv online, kan du også sagtens finde nogle fantastiske studentergave online.

Du kan endda være så heldig at den onlineshop du finder, tilbyder at pakke dem ind for dig, så pakkerne ankommer lige til at overrække til den heldige student.

Mangler du dog en god ide til en studentergave du kan finde online, så læs videre her og bliv forhåbentligt inspireret.

Find gaver til studenten her.

Den indgraverede klassiker

Om det så er en kuglepen, et glas eller noget helt tredje, så er en indgraveret gave en klassisk studentergave. Hvad folk vælger at indgravere er meget forskelligt. Den originale tradition er nok at indgravere den nylige students navn, men andre vælger i stedet at indgravere ting som et citat de ved betyder meget for studenten, eller en sjov intern joke.

Leder du altså efter noget klassisk, med et sjovt og personligt tvist, så er den indgraverede studentergave, den rigtige vej at gå.

En startpakke til voksenlivet

Mange studerende vælger at flytte hjemmefra kort tid efter de er blevet studenter. Hvis dette er tilfældet for den heldige student du leder efter gave til, så er en praktisk startpakke en gave du er sikker på, ikke vil slå fejl.

Hvad kan sådan en startpakke så indeholde? I grove træk burde den indeholde alt hvad en nyligt udflyttet kunne have brug for, for at komme godt i gang med det udeboende voksenliv. Mere specifikt kunne det inkludere diverse køkkenredskaber som gryder, pander, tallerkener, glas, bestik etc. Det kunne også være de helt lavpraktiske ting til badeværelset som håndklæde, sæbe, tandbørsteholder, shampoo, toiletpapir osv.

Altså bare ting som man måske ikke lige i første omgang tænker på, at man også skal huske at få købt ind, når man flytter ud.

Giv dem et dejligt minde

At blive student er en stor milepæl i et ungt menneskes liv, og derfor en tid de helt sikkert kommer til at se tilbage på når de engang bliver ældre. En fremragende studentergave kunne derfor være et eller andet relevant for situationen, som de kan have stående som minde for at de overlevede den til tider ret udmattende gymnasietid.

Et bud på noget der kunne minde dem om deres studietid, kunne være et indrammet billede fra lige da de fik huen på, en hoptimist eller en anden figur prydet med en studenterhue eller måske endda en lille pynte studenterhue i træ.

Selvfølgelig har de også selve studenterhuen som minde, men nu er der jo noget med en masse regler om at huen både skal klippes i og rives fra hinanden, så spørgsmålet er hvor meget af huen der nu engang er tilbage, når festlighederne er overstået.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *