Få den fedeste studentertur 

Studentertiden er helt speciel, for det er noget, du kun får lov at opleve én gang på et helt liv. Så hvorfor ikke gøre det så fed en tur som muligt? Det er trods alt tæt på den sidste mulighed for ­­at give den gas med de gamle studiekammerater fra gymnasiet, inden i alle begiver jer ud på livets næste store eventyr. En af de ældgamle traditioner for nyklækkede studenter er selvfølgelig vognturen.

 

Hvad skal jeg tænke over inden vognturen?

Som sagt er vognturen en speciel oplevelse og det er derfor en god idé at være ude med planlægningen i god tid. Der er stor efterspørgsel på de største og fedeste vogne til den bedste pris, så tal allerede nu med dine klassekammerater om, hvad jeres budget er og hvad I gerne vil have, jeres vogn skal indeholde.

 

Hos www.amok.as finder du landets fedeste studentervogne, der er dekoreret til formålet men stadig med rigeligt plads til, at dig og din dimitterende klasse kan pifte vognen op med jeres eget tilbehør. Det er meget populært selv at lave bannere ud af gamle lagner og spraymaling, hvorpå man kan skrive et citat, som definerer netop jeres klasse eller jeres studietid sammen.

 

Skulle uheldet være ude, er alle vogne selvfølgelig forsynet med førstehjælpsudstyr og brandslukker, så I er i helt trygge hænder på jeres vogntur. Ligeledes er alle vogne udstyret med et miljøfilter, så vognen kan køre i alle zoner over hele landet.

Trådløs musik på farten

Den helt rigtige musik er selvfølgelig essentiel for den fedeste studentertur og for at skabe den helt rigtige stemning ombord på vognen. Det er sjovest at høre noget, som hele klassen sammen kan skråle med på. Nogle studentervogne har indbyggede anlæg eller mulighed for at afspille en CD, men hvorfor ikke tage oplevelsen til det næste niveau?

 

www.rentefri.dk finder du en lang række trådløse Bluetooth-højtalere, som dig og dine venner på skift kan koble jer op på mens I er ude og køre studenterkørsel. Det giver alle mulighed for at bidrage til den festlige stemning og spille deres yndlingssætning for flokken. Samme sted finder du desuden

 

Og det bedste af det hele er, at du ikke behøver gå på kompromis med dit SU-budget. Dine køb er nemlig, som navnet på webbutikken antyder, fuldstændigt rentefrie! Du betaler derfor kun det varen koster og ikke en øre mere. Det betyder, at du kan nyde din musik på studenterturen med god samvittighed og ikke slås med træls efterbetaling til overpris. Med førnævnte 0% i rente, 0% i gebyr og ligeledes 0 kr i oprettelse, er der næppe nogle undskyldninger for ikke at investere i nyt lydudstyr til den afsluttende vogntur med dine studiekammerater.

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *