Derfor skal du være ingeniør

Hvis du gerne vil prøve at arbejde med større og mindre projekter, som beskæftiger sig med alle former for opgaver inden for byggeri og byggetekniske discipliner, bør du overveje at blive ingeniør. Her kan du uddanne til et senere arbejde som en del af et firma, der udfører jobs og rådgivning for erhverv, private, foreninger og meget mere. Hvis du gerne vil vide mere og have et eksempel på hvad der ville vente, kan du prøve at læse om at være Art-tek ingeniør, og finde ud af hvad de står for og tilbyder. Det kan nemlig være alt fra større byggerier såsom ombygninger, tilbygninger, nybyggeri og renoveringer, til rådgivning i forskelligt omfang på både disse og andre opgaver.

Mere om ingeniør opgaver

Der er mange ting, man skal bruge eksperthjælp til. Som en del af et rådgiver- og byggeteam vil du for eksempel være den, man tager til hvis der skal udføres en spærberegning til et tag, hvilket betyder at du står for at bestemme spærenes udformning, så de passer bedst muligt i forhold til såvel økonomi som selve taget. Andre statiske beregninger, som du ville kunne påtage dig at klare for klienterne, ville være i forbindelse med nybyggeri, hvor der skal regnes på både etableringer af kviste, spær, bjælker og nedrivning af bærende vægge. Alt sammen har det til fælles, at det kræver omhyggelig overvejelse og indsigt fra en kyndig ekspert før man giver sig i kast med det, da husets samlede sikkerhed og holdbarhed er afhængig af at de vigtigste formler er på plads.

Vær klar på at blive en del af et team

Hvis du vælger at blive en del af et team når du er færdiguddannet, kommer du til at deltage i rådgivningen for en længere række af kunder, der kan repræsentere både private, offentlige og forskellige andre. Dette kan være mindre opgaver og større projekter, som alle har brug for eksperter på området for at de kan lykkedes og komme helt i mål. Det kan være i forbindelse med tage eller nybyggeri, som allerede nævnt, men kan også inkludere arbejdsopgaver omhandlende kældre og fundamenter generelt, ligesom facader og andet udvendigt arbejde kan komme på tale. Indvendige opgaver er heller ikke fremmede, og der er således rig mulighed for at komme til at lave en masse forskelligt og udvide sine kompetencer. Det er en spændende tur, som begynder når du tager de første spæde skridt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *