5 Gode grunde til at vælge en musikefterskole

Hvis du godt kan lide at spille musik, har du sikkert overvejet en musikefterskole Jylland. Det er der også rigtig mange gode grunde til. Vi har i samarbejde med efterskolen Rudehøj samlet fem gode grunde til, at du skal vælge en musikefterskole. Hvis du gerne vil læse mere om Rudehøj, kan du gøre det her: www.rudehoj.dk

  1. Mulighed for at øve dig morgen og aften

På en musikefterskole Jylland får du mulighed for at øve dig både morgen og aften. Du kommer nemlig til at have undervisning i musik, som er dit linjefag. Derudover har du også mulighed for at øve dig i musiklokalet om aftenen. Du kan altså mere eller mindre spille musik hele døgnet, hvis du vil.

  1. Du møder mange ligesindede

Fordelen ved at vælge en musikefterskole fremfor en almindelig efterskole er, at alle deler din passion for musikken. De kan enten lide at synge, eller de kan spille et instrument, præcis som du kan. Det giver dig god mulighed for at blive inspirereret af de andre og måske danne et band.

  1. Efterskolerne arrangerer mange musikarrangementer

På en musikefterskole er der rigtig mange koncerter, og der bliver som regel også lavet en musical. På Rudehøj har de for eksempel både julekoncert og forårskoncert. Det giver dig god mulighed for at optræde med din musik.

  1. Du får udvidet din horisont i forhold til musik

Lærerne og de andre elever på musikefterskolen kender helt sikkert nogle andre musikere og nogle andre sangere, end du gør. Undervisningen og samtalerne med de andre elever er derfor med til at udvide din horisont i forhold til musikken. Det kan være, at du opdager nogle genrer af musikken, som du slet ikke vidste, var noget for dig.

  1. Fokus på kreativitet og udvikling

I folkeskolen og i gymnasiet er der et stort fokus på de boglige fag og de karakterer, du får der. Det er der slet ikke på en musikefterskole. Her er det din udvikling, både musisk og personligt, der er det vigtige. Det giver en langt bedre grobund for at være kreativ, og det er ofte netop det, som det kræver, for at du kan blive rigtig god til at spille musik.

Uanset hvilken form for efterskole du vælger, kan du dog være sikker på, at du kommer til at møde nogle mennesker, som du vil huske resten af dit liv. Mange af dem vil blive dine venner for livet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *