3 tips til at holde en fed frisure

 

Hvis du er glad for dit hår, som det er lige nu, så kan det være en god ide at følge med her. For der er desværre alt for mange kvinder, der ikke passer og plejer deres hår godt nok, og derfor ender det med, at deres hår over længere tid tager skade og bliver ødelagt. Og det er en skam. For det er ikke særlig svært at holde håret ved lige og plejet. Det kræver et par minutter om dagen, og så er der nogle ting, som du skal passe på med at gøre for ofte. Her i denne lille artikel får du tre gode tips til at holde en fed frisure ved lige på en let og nem måde.

woman-morning-bathrobe-bathroom

Først og fremmest er det en rigtig god ide ikke at farve dit hår for meget. Hvis du farver det for meget, kan håret nemt tage skade og blive ødelagt. Især hvis du bruger en for dårlig hårfarve, eller hvis du ikke er god nok til at påføre hårfarven i dit hår. Så hvis du endelig skal have farvet dit hår, så er det en god ide at gå efter produkter, der er nøje testet, og som ikke efterlader nogen former for skader i håret. Vær ikke bange for at bruge lidt penge på hårfarven, da du i så fald er langt mere sikker på at få et produkt, der ikke ødelægger dit hår.
Det næste punkt på listen er, at du skal være varsom med at bruge for høj varme på dit hår for tit. Der er mange piger, der enten bruger et glattejern, et krøllejern eller en føntørre hver eneste dag. Og hvis man bruger alt for meget varme på sit hår, så kan det ende med at tage skade af det. Så pas på med ikke at bruge dine elektriske redskaber for tit, og når du endelig bruger dem, så er det en god ide ikke at bruge det i alt for lang tid. Dermed ikke sagt, at du aldrig mere må bruge et glattejern eller din føntørre, men brug det med måde, og skær måske ned på antallet af gange, du bruger dem, hvis du benytter dem dagligt.

 

Sidst, men ikke mindst, er det en god ide at bruge en god og solid shampoo til dit hår. Mange vælger den billigste på hylden, fordi der også skal være råd til så mange andre ting i budgettet. Men de billige produkter ejer ofte ikke mere end en svag skygge af kvalitet. Så vælg kvalitet frem for kvantitet, og brug de ekstra 30, 40 eller 50 kroner om måneden, eller hvad du nu måtte koste dig at købe et af de mere professionelle mærker frem for de billige discount produkter. I sidste ende kommer det til at gøre en kæmpe forskel for dit hår, og det vil du blive glad for i længden.

 

Så farv ikke dit hår for tit, pas på med for meget varme og gå efter kvalitetsprodukter. Så burde du være sikker på at kunne holde en fed frisure i mange år. Til allersidst kan du også bevæge dig ud i at lave din egen hårkur/dit eget hårpleje produkt, her de seneste par år har folk fået øjnene op for alle de naturlige ingredienser, man nemt selv kan lave en sund og nærende hårkur ud af. Så er du til den slags, så er der sikkert en masse spændende ingredienser og opskrifter at kaste dig ud i.

Tjek f.eks. de 8 opskrifter der er her,. de består af alt lige fra æg, til chiafrø, til øl.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *